Zeilevenementen

Op deze pagina worden de evenementen aangekondigd die voor de leden van De Werf worden georganiseerd. Naarmate evenementen dichterbij komen zal er steeds meer informatie verschijnen en wordt er aangegeven hoe kan worden aangemeld.

Blankenberge-vaart – 24 tot en met 27 juni
(Niet met Hemelvaart naar Blankenberge maar eind juni, vanwege Corona)

Deze jarenlange traditie zal weer opgepakt worden, nadat het in 2020 niet kon. Natuurlijk zal ook nu rekening gehouden worden met de Coronamaatregelen. Mogelijk zelfs dat de tocht geannuleerd zal moeten worden, maar vooralsnog gaan we het eind juni proberen.
Plan: 24 juni Goes – Vlissingen, via Roompotsluis of via Veerse Meer; 25 juni Vlissingen – Blankenberge; zo mogelijk steigerborrel en restaurant, anders alle boten met spiegels naar elkaar en dan op iedere boot apart borrelen en eten laten serveren. 26 juni Blankenberge – Breskens; 27 juni Breskens – Goes, via Westerschelde of via Veerse Meer.
NB Leden die niet meezeilen zijn in Blankenberge welkom in het restaurant, mocht een gezamenlijk etentje door gaan.

 

Familietocht – Gaat niet door, want we gaan naar Blankenberge

Idee is om niet te ver te zeilen en tocht ook aantrekkelijk te maken voor (klein)kinderen, neefjes of nichtjes en dergelijke en er op die manier een leuke tocht voor ‘families’ voor te maken.
Een mogelijkheid zou kunnen zijn:
We varen op zaterdag naar Roompot Marina Kamperland en komen daar in het begin van de middag aan. Op het strand regelen we in de middag activiteiten voor kinderen of teams (er is daar een Surf centrum die daar veel mogelijkheden voor hebben). Daarna een barbecue met z’n allen. Op zondag terugzeilen.

 

Boeientocht – 29 augustus 2021

Zelfde opzet als in 2020. Zo mogelijk met mosselmaaltijd na afloop op De Werf, buiten onder de bomen.

 

Najaarstocht – 25, 26 september 2021

Bestemming nog te verzinnen (St Annaland?). Als de tijd het toe laat in de middag een natuurwandeling met een gids langs het schor? Met z’n allen eten in restaurant. NB Leden die niet meevaren zijn welkom in het restaurant.

 

‘Rondje Walcheren’ hele jaar 2021

Dit is iets heel nieuws. Leden worden uitgenodigd om op een zelf te kiezen dag in het jaar rondom Walcheren te varen. Gedurende het jaar wordt een lijst bijgehouden waarin de prestatie vermeld staat.
De details voor dit evenement staan op de pagina ‘Rondje Walcheren‘.